Helsinki 29.08.2016

Hei ystävät!

Toivottavasti kesänne on sujunut hyvin. Minulla on ollut aika rauhallinen kesä, joka kuitenkin on sisältänyt myös esiintymisiä erilaisissa tilaisuuksissa. Kesähän vielä jatkuu myrskyistä ja sateista huolimatta :)

Syksy on minun lemppari vuodenaikaani, silloin yleensä herään ja olen täynnä ideoita. Jotkut toteutuvat ja jotkut eivät, mutta pääasia että katsoo posiivisesti tulevaisuuteen.

Mä toivon teille kaikille mitä ihaninta kesän loppua ja alkavaa syksyä

Nähdään keikoilla !

Terveisin *Marion*

18.05.2016

Hei kaikki ystävät,

On mennyt luvattoman kauan aikaa siitä kun viimeksi päivitin. Toivon, että kaikilla on ollut hyvä kevät. Nythän on jo miltei kesä.

Koko helmikuun jatkuneet 70v. Juhlakonsertit merkitsivät minulle todella paljon. Kaikki ihanat hetket teidän kanssanne olen tallentanut sydämeeni. Suurkiitos kaikille, jotka olitte mukana juhlistamassa minua. Olitte aivan mahtavia! Kiertueen jälkeen olen ottanut melko "iisisti" ja ladannut akkuja tulevia aikoja varten. Juhannuksena lähden taas liikkeelle yhdessä upean Prostyles bändini kanssa! Kesän aikana tulen myös esiintymään erilaisissa kesätilaisuuksissa.
Keikat sivulta löytyy tietoa näistä asioista. Nyt toivottelen kaikille teille mitä ihaninta kesää ja toivon tietysti,että näemme keikoilla!

Terveisin
*Marion*

PS.Muistathan käydä Facebook sivuillani, jossa käyn lähes päivittäin!

HELSINKI 25.05.2015

Hei taas kaikille!

Uusin sinkkuni, "Yhteenluodut" vihdoinkin julkaistu. Olen halunut aika-ajoin uusiutua, niinkuin artistin aina välillä pitääkin. Ja mikä olisikaan hyvä hetki tehdä näin, kuin esim. Uuden levyn yhteydessä. Olen saanut tehdä sen yhdessä mahtavien ja ammattitaitoisten ihmisten kanssa; Säveltäjä Marja Söder, sanat ja tuottaja Kalle Munck, sovitus & musiikillinen tuotanto Petri Munck. Ja jatkoa seuraa... Sinulla tietysti mahdollisuus ostaa levy tämän sivustoni kautta! (KAUPPA). Saat sen tietty omistuskirjoituksella.

Kesällä tulen tekemään keikkoja, lomailen ja suunnittelen tulevan konserttikietueeni ohjelmiston.

Kaunista kevättä toivottelen kaikille, olkaahan kuulolla ja nähdään keikoille!

Halituksin,
*Marion*

PS. Konserttiliputkin ovat myynnissä jo. Tämän sivuston osiossa (KEIKAT 2015) selviää missä kaikkialla konsertteja on ja mistä lippuja voi ostaa!

HELSINKI 08.04.2015

Hei,
viimeiksi kun kirjoitin, oli vielä kunnon talvi. Nyt ihan selvästi kevät tekee jo tuloaan! Sitten viimekerran on aika paljon tapahtunut. Syksy konserttikiertueineen alkaa kohta olemaan kasassa. Muistathan tarkistaa sivuilta konserttipaikat ja ajat, jotta et missaisi mahdollisuuttasi viettää Juhlailtaa kanssani! Näille sivuille tulee myös tieto siitä, missä vaiheessa jo voisi varata liput tuleviin konsertteihin. Tällä hetkellä suunnittelen konserttiohjelmistoa. On se vaan niin haastavaa kun materiaalia on paljon. Tulevia levybiisejäkin treenailen hyvällä fiiliksellä. Sinkku olisi tarkoitus julkaista tässä kevään aikana, ole kuulolla! Eipä tässä oikeastaan mitään muuta tällä hetkellä.

Oikein ihanaa kevään odotusta!

Halein,
*Marion *

HELSINKI 05.02.2015

Hei,

Tervetuloa uusille kotisivuilleni! Täältä löydät tietoa urastani, alusta alkaen. Tarkoitukseni on päivittää ja pitää teidät ajantasalla aina siitä missä mennään. Tämä vuosi on minulle erittäin tärkeä ja rakas. Täytän tänä vuonna 70 vuotta ( en ole vanha,olen vaan elänyt pitkän elämän..) ja haluan juhlistaa sitä yhdessä teidän kanssanne! Tässä pähkinänkuoressa mitä on odotettavissa. Lokakuussa julkaistaan omaelämäkerta, tehdään konsertteja upean kapellimestari Jari Puhakka bandin säestyksellä erinäisillä paikkakunnilla konserttisaleissa. Juhlavuosi huipentuu Dinerkonsertteihin Helsingissä Hilton hotellissa ravintola Kalastajatorpan pyöreässä salissa, josta minulle on huikeita muistoja vuosien varrelta. Uusi CD-albumi ilmestyy myös syksyllä, sinkkuja voi maistella jo keväällä radiosta. Tämän lisäksi Valitut Palat tulee loppukesästä julkaisemaan 2-3 CD:n kokoelmalevyn yhteistyössä kanssani. Koko vuosi tehdään tietysti keikkoja sekä,ravintoloissa, tanssipaikoilla että erinäisissä tapahtumissa.  

Olen todella iloinen, jos tulisit juhlistamaan kanssani tätä Juhlavuottani!

Lämpimin terveisin,

* Marion *