HYVÄÄ KESÄÄ

Hei kaikille! (24.07.2020)

 

Kesä onkin tässä vierähtänyt jo hyvän hetken eteenpäin. Kevät ja alkukesä olikin suhteellisen rankkoja aikoja, varmasti meille kaikille. Itse noudatin erittäin suurta varovaisuutta ja olin maaliskuusta aina kesäkuun loppuun asti kotona karanteenissa, sillä kuulun sekä ikäni, että sairauteni vuoksi riskiryhmään. Lähes päivittäiset kävelylenkit olivat ainoat poistumiset kodista tai omalta pihalta.

Onneksi tekniikka on kehittynyt huimaa vauhtia ja on voinut pitää läheisiin sukulaisiin sekä ystäviin videopuheluilla yhteyttä. Sain myös tehtyä suoraan Facebook-livenä äitienpäiväkonsertin suoraan olohuoneestani teidän olohuoneisiinne! Facen sivuilla onkin videota katsonut jo huimat reilut 16000 ihmistä, suurkiitos siitä teille! Suuri apu on tietysti ollut miehestäni, joka meillä on hoitanut kaikki välttämättömät kauppareissut.

Kaikesta surullisin olen ollut siitä, etten tuoreena mummina, bobena, ole voinut tavata ihanaa lastenlastani, Rafaelia, ja ottaa häntä syliin, pitää hyvänä ja leikkiä. Nyt on kuitenkin tilanteet helpottuneet, vaikkei toki ollenkaan loppuneet. Rafael on käynyt pihallamme ja minä olen päässyt muutaman kerran tapaamaan heitä omalle pihalleen. Mutta edelleen turvaväleistä on syytä pitää huolta. 

Uskon ettei maailma enää koskaan tule palaamaan "ennalleen" eikä korona tule täältä katoamaan mihinkään. Mutta uskon että jonakin hetkenä tiede saa kehitettyä rokotteen joka tulee pelastamaan ihmiset tältä katalalta virukselta.

Vaikkakin olin jo vähentänyt keikkailua huomattavasti, vei korona minultakin kaikki jo sovitut keikat. Sain kuitenkin lähes kaikki siirrettyä tulevaan, sekä syksylle että ensivuoden puolelle. Aika näyttää kuinka niiden kanssa käy. Menen kuitenkin aina turvallisuus edellä, enkä halua saattaa ketään ihmistä altistumaan koronaan. Korona tuli järisyttämään meidän alaa oikein kovalla kädellä, lähes kaikilta artisteilta, esiintyjiltä ja muusikoilta loppuivat työt kuin seinään.

Kaikesta huolimatta tässä ei olla myöskään oltu aivan toimettomana. Suunnitteilla on uutta musiikkia ja levyn tekemistä. Suurena haaveena on saada se teidän kaikkien kuultavaksi ensivuoden alkupuoliskolla, jolloin ensinmäisestä levytyksestäni ja koko urastani on tullut täyteen huimat 60 vuotta!

Ihanaa loppukesää teille kaikille - Toivottavasti nähdään pian!

* Marion