HYVÄÄ ALKANUTTA TALVEA!

23.01.2020

 

Nyt kun jouluhiljaisuus ja herkut ovat takanapäin, ja uudenvuoden raketit lähetetty, voi hyvillä mielin jatkaa elämäämme eteenpäin.

Starttasin tuossa marraskuussa, isäinpäivänä Fredin kanssa hienon konserttikiertueen, "Kulkuri ja Kaunotar". Nyt olemme seuraavaksi menossa Espoon Sellosaliin 24.01. ja heti seuraavana päivänä Salon Teatteri Provinsiin. Onneksemme olemme huomanneet että yleisö ottaa meidät avosylin vastaan. Lupaamme, ettemme petä odotuksianne! Ja paikat ovat miltei LOPPUUNMYYTYJÄ!

Konserttikiertueemme tulee kuitenkin jatkumaan ympäri maata, ja siellä on jo sovittu seuraaviakin konsertteja, mm. maaliskuussa 15.03. Raumasali Raumalla ja 19.04. Tamperetalon upeassa isossa salissa! Konsertteja tuulee olemaan lisää ja tältä näkymin myöskin laivoilla!

Eikä pidä unohtaa muitakaan esiintymisiä, mm. VIKING XPRS 18.-19.03.2020 seilaten Helsingin ja Tallinnan väliä. Keikkoja voit seurata "KEIKAT 2020" välilehdeltä.

Oikein hauskaa talvea, kuljetaan ehjinä <3 

 

- T. * MARION

 

 

24.10.2019

 

Hei kaikille,

toivottavasti kesänne meni hyvin ja syksy kuluu leppoisasti. Vaihtelevasta säästä ja viilenemisestä huolimatta.

Tässä kesän aikana tullut mieleen kaikkea kivaa ja on ryhdytty tuumasta toimeenkin. Valitettavasti kaikki ei aina mene suunnitelmien ja haaveiden mukaan, mutta ei pidä lannistua. Isänpäivänä starttaan suuresti arvostamani Matti "Fredi" Siitosen kanssa konserttikiertueen, Kulkuri ja Kaunotar. Tämän jälkeen jatkamme yhteiskonsertteja tammikuusta aina huhtikuuhun saakka ympäri Suomea. Lupaamme että konserteistamme tulee tunteikkaita ja tietysti huumoria unohtamatta.

Onneksi olen saanut olla perusterve, toivottavasti tekin. Kesä meni mukavasti paljon vapaata viettäen, joka on tuntunut hyvältä. Koen saaneeni välillä oikeuden ottaa jo vähän rennommin tässä vaiheessa uraa. Vapaalla kypsyy näitä ideoita ja ajatuksia, josta nyt on konkretisoitunut nämä Fredin ja minun yhteiset konsertit.

Kaikkein suurin onni on kevään, kesän ja nyt syksyn aikana ollut olla ensi kertaa "bobe", eli mummi niin ihanalle Rafael pojalle!

 

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Toivottavasti nähdään konserteissa ja keikoilla!

T. * Marion